Pavaje si dale standard

Pavajele standard de pe site-ul nostru cuprind o ofertă bogată care a fost construită în jurul a trei principii esențiale, oglindite în fiecare model în parte: 1. un concept simplu și ușor de folosit, 2. forme funcționale a căror eleganță să exprime unicitate și 3. pavele accesibile din punct de vedere financiar, cu o durată de viață remarcabilă.

In general vorbim de pavaje monocrom (un pavaj are o singura culoare) dar care se poate achizitiona in diverse culori (deobicei fiind disponibile 3-4 culori la un model) si imbina in diferite asezari ceea ce in final ofera un efect vizual placut.

Aspectul relevant al acestei categorii este reprezentat de elementul financiar. Pavajele standard oferă soluții excelente atunci când se dorește realizarea unui proiect într-adevăr deosebit în baza unor costuri modice. Această soluție pe care ți-o oferim aici nu este singura variantă economică pozitivă, dar este una dintre cele mai bune pentru că, în vreme ce prețul a fost, în multe cazuri, ajustat pentru o ofertă mai bună, calitatea inițială pentru care garantăm a pavelelor și a materialelor implicate a rămas neschimbată.

Dalele standard corespund produselor din categoria pavajelor standard, dar sunt oferite în dimensiuni mai generoase, chiar dacă gama cromatică diferă de la un caz la altul. Oferă modele elegante și pline de bun gust, potrivite pentru proiecte arhitecturale rezidențiale. Oferă soluții pentru cazurile, destul de des întâlnite, când căutăm dale accent pentru curtea noastră sau pentru diverse spații de pe suprafața grădinii.

Sunt realizate la cele mai înalte standarde contemporane atât în ceea ce privește calitatea acestora, cât și în privința designului implicat. De aceea, cele mai multe modele pe care le poți descoperi sub acest nume sunt extrem de atrăgătoare și pot fi folosite cu lejeritate în zonele centrale ale curții tale.

Variația funcțională a acestei categorii este impresionantă: practic, ai acces la orice tip de dală, de la dalele de acoperire, cu geometriile lor clare, la dalele individuale, care arată atât de bine în contextul mai pronunțat cromatic al unui gazon de dimensiuni joase, la dalele angulare, care traduc interesul pentru zonele montane manifestat de stilul multor vile de la noi, la dalele tactile, la cele minimaliste și așa mai departe. Funcția este însă, de cele mai multe ori, corelată cu un anume atribut stilistic, tocmai pentru a adăuga un spor de identitate modelului respectiv.