Proiectare, amenajare curti si gradini

Calcul optimizat de necesar materiale fie pavaj, rulouri de gazon sau alte materiale

Orice proiect nou vine la pachet cu multe decizii de luat într-un timp foarte scurt. Specialiștii noștri sunt pregătiți să-ți ofere servicii de consultanță la cel mai înalt nivel, pentru alegerea corectă atât din punct de vedere preț, cât și din punct de vedere al calității produselor de care ai nevoie.

Diversitatea de produse disponibile pe piață și informațiile lipsă sau, uneori, contradictorii pot face procesul de alegere al materialelor potrivite foarte dificil. Și atunci, de cele mai multe ori, alegerea finală se face raportat la preț, nefiind neapărat în beneficiul tău.

Optimizarea proiectului tău nu se referă doar la preț. Alegerea produselor potrivite pentru nevoile tale, timpul de livrare sau disponibilitatea stocurilor, costurile de întreținere și mentenanță în timp, sunt doar câteva aspecte care îți pot influența semnificativ bugetul pentru proiectul tău. Datorită cunoștințelor și a experienței acumulate, specialiștii nostri te ajută să identifici materialele corecte și accesoriile necesare, precum și să calculezi cantitățile corect. Astfel, prin consultanța personalizată oferită de echipa noastră, poți identifica rapid soluția cea mai buna pentru tine din punct de vedere produse, timp de livrare și costuri asociate.

Proiectare gradini si spatii verzi

Gradinile reprezinta structuri simple, dar care au nevoie de o munca foarte complexa pentru a-si indeplini rolul de oaze de natura. Gradina este foarte importanta pentru orice proprietar, aceasta fiind cea care ofera personalitate, eleganta si stil intregului spatiu din jurul casei. Astfel, este recomandat ca inca din faza de proiectare a casei, proprietarul sa apeleze la cunostintele unui peisagist pentru a se asigura ca nu va fi nevoie de modificari, atunci cand se va hotari sa amenajeze gradina. O alta varianta pentru cei care au trecut deja de etapa de asezare a casei pe parcela, este sa apeleze la serviciile noastre de proiectare a gradinii in timpul etapei de santier. Astfel, cei care au o casa cu o curte si vor sa o transforme intr-o gradina, pot apela la profesionisti din domeniul peisagistic, pentru a obtine sfaturi vitale legate de modul in care pot structura acest spatiu si il pot transforma intr-o gradina minunata.

Amenajare peisagistica

Gradina este o prelungire a locului nostru de suflet pe care il numim „acasa”. Fiecare dintre noi doreste sa isi puna amprenta pe fiecare loc ce alcatuieste spatiul nostru personal si vrem sa fim cat mai creativi in crearea unui design pentru aceste locuri. Daca stim cum sa o amenajam, gradina noastra poate primi calduros membrii familiei indiferent de situatie si ocazie.

Amenajarea unei alei poate reprezenta o modalitate simpla de a da o noua infatisare curtilor sau gradinilor noastre. Aleile au un rol destul de important in aspectul curtii, acestea delimiteaza anumite zone si ne usureaza accesul in gradina. Foarte mult conteaza si materialele din care sunt construite, prefabricatele si lespezile din piatra naturala sunt printre cele mai folosite.

Gazonul se seamana in afara perioadelor de ger sau de perioade caniculare, secetoase. Perioadele ideale sunt intre jumatatile lunii martie si iunie, deasemeni jumatatatea lunii august pana la sfarsitul lunii octombrie. Oricare ar fi insa perioada, nu plantati atunci cand este risc de ploaie, aceasta va poate deplasa semintele neinradacinate si poate crea zone goale, insule fara gazon. In primele saptamani de viata, gazonul are nevoie de cea mai mare atentie si ingrijire.

Gardul viu minune are o capacitate de umbrire excelenta, este nepretentios (atat in privinta solului cat si a ingrijirii) avand capacititatea ridicata de protectie antipraf si izolare fonica. Este o plantă cu frunze căzătoare, mici şi lucioase cu o coloratură de verde viu, formând un gard viu de mare densitate. Sădirea se poate efectua numai în perioada în care planta se află în “stare adormită”, de la mijlocul lunii octombrie sau noiembrie (după primele îngheţuri) până în momentul trezirii la viaţă a naturii (sfârşitul lui martie, începutul lui aprilie).

Amenajarea unui loc de joaca pentru micuti poate fi o idee excelenta, mai ales ca zilele calduroase isi fac loc timorat printre noi. Un gratar la sfarsit de saptamana poate fi cea mai buna idee pentru relaxare daca ai un loc special amenajat pentru a-ti primii oaspetii si pentru a face gratarul.

Putem amenaja si iazuri, lacuri, cascade, cursuri de apa si drenaje precum si fantani arteziene.

Amenajari curti gradini peisagistica iazuri lacuri fantani arteziene apa p1